Szenvedélyem a fotózás!

1977. január 29-én születtem.

Édesanyám Szabó Ágnes, édesapám Ősi László festőművész. Szüleim révén már gyerekkorom óta fontos része az életemnek a művészet, mégis az alkotás sokáig távol állt tőlem. Maga a művészet mindig is érdekelt. Általános iskolában országos versenyen lettem 3. helyezett Mátyás király építészetének bemutatásával. Az egyetemi tanulmányaim előtt egy évet töltöttem a Magyar Tudományos Akadémia Művészettörténeti Kutató Intézetben, ahol a Magyar Művészek Lexikon anyagának rendszerezésében segédkeztem.

1998 – 2001 a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen művészettörténet és kommunikációt szakon végeztem.

2002 óta vezetem marketing kommunikációs ügynökségemet.

A fotózással csak 2015-ben kerültem közelebbi kapcsolatba, de – magam is meglepődtem – az első pillanatban szerelem lett. A fotózás révén lehetőségem nyílott kifejezni azokat a gondolatokat, azt a látásmódot, amit a korábbi években megtapasztaltam. Sok fotóssal ellentétben nekem előbb lett mondanivalóm, mint fotós technikai tudásom. A már megélt, megérett tudásom, élményeim közlésének eszköze lett a fotózás.

2016-ban a Keleti pályaudvaron készített fotósorozatomat beválogatta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége a Migránsok másképp c. virtuális kiállításának anyagába.

2015-ben és 2016-ban  külön díjas lett a Moscow International Foto Awards-on.

IMG_7180

Moscow International Foto Awards - különdíj - 2016

Moscow International Foto Awards - különdíj - 2015

error: Minden jog fenntartva ©BulcsuOsi.com